articles @ olleshuis.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Ons team

Olles Huis bestaat uit een rijk team van vennoten, groepsleiders, vrijwilligers en invalskrachten. Wij stellen ons graag aan je voor via deze pagina. Wil je meer over ons weten? Voel je dan vrij om jouw vragen te stellen bij het halen en brengen van jouw kind.

 

image/svg+xmlLiesbeth

Ik ben Liesbeth, al sinds de start betrokken bij Wonnebald. Luisteren, kijken, lol maken, meebewegen, aanvoelen en verhalen vertellen om de seizoenen laten klinken. Met aandacht als toverwoord geniet ik ervan bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Carla

Ik ben Carla, vrijwilliger ter ondersteuning van de peuterklas. Toen mijn kleinzoon bij de opvang kwam werden we zo hartelijk ontvangen dat ik besloot me hiervoor in te zetten. Juist de sfeer en de aandacht maken Olles Huis voor mij bijzonder, ik word er blij van!

 

Julie 

Ik ben Julie, wekelijks te vinden op het Kabouterrijk en ‘t Bessenland. Met elkaar staan we om de kinderen heen, waarbij iedereen de kans krijgt om bij te dragen op een manier die bij hen past. Dit maakt Olles Huis voor mij heel bijzonder.

Vera

Mijn naam is Vera. Met diploma’s voor pedagogisch werker, muziektherapie en creatief trainen en coachen, werk ik als vaste juf op het Kabouterrijk en het Zonneland. Ik vind het fijn hoe we met Olles Huis warmte uitstralen, als team en in onze inrichting en materialen. 

Cyrilla

Ik ben Cyrilla en ik werk al een aantal jaar in het Kabouterrijk. Voor mij is dit echt een hele warme en vertrouwde plek waar iedereen het jonge kind ondersteunt. Waar zij gestimuleerd worden om zichzelf vanuit hun eigen kracht, in rust en liefde te ontwikkelen.

Fatiha

Mijn naam is Fatiha. Ik heb geholpen tijdens de start van Olles Huis, wat ik als heel verbindend heb ervaren. Als duizendpoot die op alle groepen werkt, ben ik dankbaar om iedere dag de groei te zien van de kinderen én van mijzelf. Wat een verrijking!

Ingrid

Ik ben Ingrid en ik werk met veel plezier voor Olles Huis. Voor mij is de warmte binnen Olles Huis, zowel voor elkaar als voor de kinderen, absoluut uniek. Bij ons wordt ieder kind gezien. Zij zijn volledig vrij om zich op hun eigen manier te ontwikkelen. 

Rosalie

Ik ben Rosalie en als vennoot hou ik mij bezig met de organisatorische kant van Olles Huis en ben ik werkzaam op de BSO. Voor mij is Olles Huis een magische plek waar kinderen zich in veiligheid en warmte ontwikkelen. Zij maken ons werk bijzonder. Hun uniekheid, grapjes en de liefde die we van ze ontvangen. image/svg+xml

Teddy

Mijn naam is Teddy en ik ben een vennoot van Olles Huis. Na het doorlopen van de vrijeschool voelt werken in Olles Huis als thuiskomen, dit gevoel wil ik ook meegeven aan de kinderen. Een warme omgeving waar ze kunnen spelen en zich ontwikkelen.

Amber

Mijn naam is Amber, juf van de peuterspeelkas.
Na de Vrijeschool Pabo afgerond te hebben ben ik naar mijn vriend in Londen verhuisd waar ik jarenlang met veel plezier heb gewoond en gewerkt. Na een mooie busreis door de UK zijn we weer in Nederland gaan wonen.
Als geboren en getogen Texelse leef ik graag mee met de natuur en de seizoenen. 
 

Wendy

Mijn naam is Wendy, juf op de BSO het Land-van-Lang-Geleden. Ik ben er enorm trots op om op deze inspirerende en energie gevende plek te werken. Een plek waar alle lieve kinderen, inclusief die van mijzelf, omgeven worden door mooie gelijkgestemde mensen.

Loes

Mijn naam is Loes. Ik help bij het verzorgen en schoonhouden van de lokalen, soms ook samen met de kinderen. We poetsen, vouwen de was op en maken alles mooi. Daarnaast maak ik papieren transparanten voor op het raam, die passen bij het seizoen.

Iris

Mijn naam is Iris, als orthopedagoge en vrijeschoollerares, houd ik mij bezig met ons pedagogisch beleid en de coaching van medewerkers. Met de mens centraal; de ontwikkeling van kinderen en medewerkers, kunnen wij de beste kinderopvang bieden.

Myriam

Mijn naam is Myriam, met veel plezier werk ik een dag in de week op het Kabouterrijk. Ik geniet van de kinderen en mijn collega’s. Van de liefdevolle omgeving die we creëren met aandacht voor de jaarfeesten, het speelgoed en de ruimtes. Dit gun ik iedereen.

image/svg+xmlErna

Mijn naam is Erna, ik werk bij het Elfenrijk. Samen met collega’s organiseer ik “aan de seizoenstafel” waar we met ouders werken aan attributen voor de jaartafel. Aandacht voor ritmes en rituelen met het kind centraal, maakt Olles Huis voor mij heel bijzonder!

Willemijn

Ik ben Willemijn, juf op het Elfenrijk en onderdeel van de “Tantes” waar we samen met ouders een paar keer per jaar knutselen voor de seizoenstafel. Na jaren verschillende dingen te hebben gedaan, vond ik bij Olles Huis eindelijk de plek die bij mij past.

 

Yvette 

Ik ben Yvette, vennoot bij Olles Huis. Zorgen dat medewerkers de beste antroposofische opvang kunnen realiseren is voor mij een mooie rol die bij me past. Met oog voor de mens, binnen wettelijke kaders en zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen. 

Petra

Ik ben Petra, juf in ‘t Bessenland en het Elfenrijk. Ik blijf het magisch vinden hoe we onderling altijd iets kunnen regelen als er vervanging nodig is. We staan als team niet alleen om de kinderen heen, maar ook om elkaar. Dat voelt veilig en warm.

Andréa

Ik ben Andréa en ik werk als invalkracht. Olles Huis is voor mij vooral heel bijzonder vanwege de grote zorg en liefde die we delen. Niet alleen ten behoeve van de kinderen, maar ook onderling voor elkaar. Het is echt een hele waardevolle werkomgeving. 

Marja

Ik ben Marja, vrijwilligster in het Elfenrijk. Ik geef de kinderen wat extra aandacht door met ze te lezen of te spelen, brood te smeren en te helpen bij huishoudelijke taken. De sfeer is hier heel huiselijk. Ik voel me hier echt thuis, betrokken en gewaardeerd.

Renata

Mijn naam is Renata. Als vrijwilliger op het Kabouterrijk lees ik wekelijks met veel plezier boekjes voor aan de kinderen. Daarnaast ga ik graag met ze naar buiten. Olles Huis is een warme en huiselijke plek waar ik graag een steentje aan bijdraag.

image/svg+xmlHelianthe

Ik ben Helianthe. De visie van Olles Huis past heel erg bij mijn kijk op het leven. Als invalkracht heb ik hier ontdekt wat ik zelf als kind gemist heb. Ik leer van de lieve kinderen en collega’s en heb dankzij Olles Huis veel van mijn plannen weten te concretiseren.

Djoena

Mijn naam is Djoena en ik werk op Het Land-van-Lang-Geleden. Wat deze plek volgens mij zo uniek maakt, is dat iedereen hier zichzelf kan zijn. Van de kinderen en de juffen tot de ouders, binnen Olles Huis wordt niemand geremd in zijn of haar ontwikkeling.

Anna

Mijn naam is Anna, juf bij ‘t Bessenland. Ik hou van zingen, muziek maken, schilderen en knutselen. Dit soort activiteiten doe ik dan ook graag met de kinderen, in combinatie met samen eten, spelen en handgebaren spelletjes.

Femke 

Ik ben Femke. Met veel plezier combineer ik Olles Speelklas met Het Land-van-Lang-Geleden. Ik vind het mooi hoe wij Olles Huis zijn, met elkaar. Ieder met diens eigenheid, ons verwonderend over de schoonheid van de natuur en de kinderen om ons heen.

Petra 

Mijn naam is Petra, vaste inval juf op de BSO. Als ouder van een vrijeschoolkind, was ik een van de pioniers om een 2e Vrijeschool in Den Haag te starten. Toen ik de kans kreeg bij Olles Huis te werken, greep ik die. In een leuk team doe ik waar mijn hart ligt.

Lise

Ik ben Lise. Naast mijn werk als ademcoach werk ik sinds 2019 bij Olles Huis. Ik begon bij het Kabouterrijk en werk nu met veel plezier bij het Land-van-Lang-Geleden. Ik geniet elke dag van de mooie verhalen, knuffels, grapjes en prachtige kunstwerken van de kinderen.

Reinoud

Ik ben Reinoud. Vanaf het begin zet ik mijn bedrijfsmatige en financiële vaardigheden in om Olles Huis soepel te laten ontwikkelen. Met grote vreugde werk ik samen met het prachtige team en merk ik dat de harmonie in de organisatie de kinderen goed doet.